Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aurel Urucatu: "Obiectivul meu este selecţia la naţionala de seniori"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.06.2011

Aurelian Gabriel Urucatu a debutat pentru prima oară în Divizia A la formaţia Dinamo Bucureşti, evoluând până în 2010 în echipament alb-roşu. După ce Dinamo a retrogradat în Divizia B, Urucatu s-a transferat la CSM Bucureşti, formaţie cu care a semnat un contract valabil pe doi ani. Însă la jumătatea sezonului trecut, sportivul născut în anul 1988 a fost împrumutat la CS Otopeni unde a evoluat în 10 meciuri având medii de 3 puncte şi 2 recuperări, în aproximativ 10 minute petrecute pe teren.

Într-un scurt interviu acordat site-ului totalbaschet.ro, Urucatu afirmă că obiectivul său este o medalie în Divizia A şi selecţia la echipa naţională.

Cum a fost sezonul 2010/2011 pentru tine ?

A fost un sezon foarte disputat, 13 echipe luptându-se pentru primele 8 locuri. Au fost multe meciuri echilibrate, spectaculoase cu rezultate neaşteptate. Sper ca şi la următorul sezon să fie cel puţin la fel pentru ca noi, jucătorii să creştem în valoare, iar spectatorii să fie atraşi într-un număr cât mai mare în sălile de baschet.

Vei rămâne şi la anul la CS Otopeni ?

Jumătatea de sezon petrecută la CS Otopeni a fost perfectă pentru mine. Am fost împrumutat pentru o jumătate de sezon la CS Otopeni iar acum voi reveni în Capitală deoarece eu mai am contract cu CSM Bucureşti încă un an. Sper însă că pe viitor să mai joc la Otopeni.

Ce planuri de viitor ai ? 

Îmi doresc continuitate şi ca orice tânăr jucător îmi doresc un playoff, o medalie şi o selecţie la echipa naţională. Nu depinde decât de mine şi sunt conştient de acest lucru. Îmi doresc să fiu sănătos pentru că e cel mai important.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!