Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aurelian Gavriloaia a atacat decizia consiliului director la comisia de apel a FRB

Aurelian Gavriloaia a atacat decizia consiliului director la comisia de apel a FRB

Șapte sportivi au rămas cu suspendări după deciziile comisiei de disciplină și a consiliului director al Federației Române de Baschet. Este vorba despre Rolland Torok, Teodora Armanu, Adelina Duță, Teodora Manea, Rita Bartok și Helga Csurulya, cu câte 4 luni de suspendare, respectiv Aurelian Gavriloaia, cu 4 etape suspendare.

Într-o declarație acordată site-ului nostru, Horia Păun a afirmat că Aurelian Gavriloaia nu a apelat decizia consiliului director și prin urmare va rămâne cu suspendarea de 4 etape deoarece este prea târziu să o atace acum.

Contactat de către Baschet.ro, avocatul sportivului ne-a declarat că a depus o cerere de apel, joi seară, împotriva deciziei consiliului director. Sabin Gherdan ne-a mai declarat că până în prezent decizia nu a fost comunicată sportivului.

„Am decis să formulăm cale de atac împotriva deciziei consiliului director, iar documentele au fost transmise joi seară. Am așteptat până acum deoarece am solicitat, în repetate rânduri, să ne fie comunicată hotărârea consiliului director, să vedem și noi ce s-a decis, care e raționamentul din spatele deciziei, în baza a cărui text de regulament s-a aplicat sancțiunea și de ce a fost competent consiliul director să judece. Ne-am făcut speranțe deșarte deoarece federația ne-a ignorat până în prezent. E un aspect minim procedural, ca să nu spun de respect, să comunici hotărârea celui pe care îl sancționezi. Aurică m-a tot întrebat de ce a fost suspendat și de ce federația nu i-a comunicat hotărârea. I-am răspuns că și eu îmi pun aceleași întrebări.

Joi seară am înțeles că hotărârea nu ne va fi comunicată niciodată. Prin urmare, am decis să formulăm apel. Ne aflăm în continuare în termenul de a exercita calea de atac, deoarece termenul de apel curge de la comunicarea hotărârii și nu de la pronunțarea ei. Sperăm să avem cât de repede o decizie”, a spus avocatul jucătorului.

*foto: facebook

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    F.R. B.
    Rușine să vă fie. Aveți un regulament de nota 1 , cum e posibil să vă jucați cu cariera unor sportivi după placul vostru, făcând acele legi penale . Nu cred că există o țară (cu concepții deschise sau democrată) în lumea asta care sa oblige sportivi sa vină la națională . Ar fi frumos din partea baschetbaliștilor de naționalitate română sa fac o mica grevă. Să nu uit și cluburile de baschet ar trebui să facă această grevă, în care sa arate că e mai presus pentru ei acei sportivi decât aceasta federație care în noțiunea timpului arata din ce in ce mai prost gândită și concepută în momentele de administrare a unor acțiuni indiferent că e vorba de arbitraj sau sportivii de pe teren. Sper că în viitorul apropiat să fie schimbări majore, sau de ce nu sa se înființeze o liga mai profesionistă. Haide U-BT

    cu 4 ani în urmă (20.09.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!