Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Austria – Alexandar Vuletic ajunge la Traiskirchen Lions

Paul Olar

Paul Olar
07.08.2014

Arkadia Traiskirchen Lions se întârește sub panou prin aducerea lui Aleksandar Vuletic. În vârstă de 28 de ani, sârbul este un baschetbalist cunoscut de publicul din România. El a evoluat în trecut la Concordia Chiajna, impresionând la fiecare partidă.

Ex-iugoslavul a contabilizat 13 prezențe în Liga Națională, cu medii de 16.8 puncte, 13.6 recuperări, 4.6 pase decisive și 2.2 intercepții. Vuletic a reprezentat de asemenea unul dintre cei mai eficienți sportivi ai campionatului românesc. El a totalizat un indice de 25.9 per întâlnire.

Datorită faptului că gruparea din județul Ilfov s-a confruntat cu probleme financiare, Aleksandar a plecat în Slovacia, la MBK Banik Handlova. Îmbrăcând maieul formației din centrul Europei, jucătorul s-a remarcat cu următoarele statistici: 9.3 puncte, 10.0 recuperări, 1.4 pase decisive, respectiv 1.2 intercepții.

Revenind la trupa austriacă, trebuie precizat că antrenor este Vladimir Lucic. Specialistul plav a colaborat cu Vuletic la Chiajna, în prima parte a sezonului 2013/2014.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!