Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. CSM Bucureşti – CS Otopeni

Andrada Comănici

Andrada Comănici
18.02.2011

Duminică, 20 februarie, cu începere de la ora 18:00 şi transmitere pe TVR 3, Arena de Baschet din Bucureşti va găzdui disputarea meciului dintre CS Municipal Bucureşti şi CS Otopeni, meci al cărui rezultat va conta pentru etapa cu numarul 21 a Diviziei A, la masculin.

CS Municipal Bucureşti este actualmente ocupanta locului 10 în clasament cu un total de 31 de puncte adunate de-a lungul a 11 victorii şi 9 înfrângeri, însă echipa din capitală are şi un meci restanţă, cel cu BC Mureş din etapa a 18-a, amânat la solicitarea mureşenilor ca urmare a programului încărcat al acestora, angrenaţi şi în Liga Balcanică. Elevii lui Mladen Ostojic vin după o înfrângere suferită în ultimul meci la Timişoara la o diferenţă de 13 puncte, scor 79-66, însă aceştia au beneficiat de o săptămână întreagă pentru pregatirea meciului cu ilfovenii.

De cealaltă parte, CS Otopeni se situează pe locul al 8-lea în clasamentul Diviziei A, la egalitate de puncte cu BCM U Piteşti şi CSU Atlassib Sibiu, cu un total de 32 de puncte adunate  în urma a 11 victorii şi 10 meciuri pierdute. Ilfovenii vin la întâlnirea cu Municipal Bucureşti după o perioadă mai încărcată, în plus faţă de meciurile din campionat, aceştia disputând la mijlocul săptămânii trecute şi al celei curente, meciurile din dubla manşă cu Gaz Metan Mediaş din sferturile de finală ale Cupei României, ambele pierdute la diferenţe semnificative cu scorul de 112-70 şi respectiv 65-80. Ultimul meci jucat în campionat de către „aviatori” s-a soldat cu o înfrângere cu scorul de 78-81 în faţa campioanei en-titre, CSU Ploieşti.

În meciul direct disputat în turul campionatului acasa la echipa ilfoveană, CS Otopeni s-a impus în faţa celor de la CS Municipal Bucureşti cu scorul de 73-69.

Delegaţi pentru arbitrarea partidei au fost Laurenţiu Grigoraş, Fabiana Niţu şi Bogdan Podar, comisar din partea Federaţiei Române de Baschet fiind ales Eugen Poenaru.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!