Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. CSM Oradea - SCM U Craiova

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.02.2011

Un duel dezechilibrat se anunță sâmbătă seară la Arena Antonio Alexe, între formația locală CSM Oradea și SCM U Craiova. Partida contează pentru etapa a 23-a a Diviziei A masculine de baschet și va debuta la orele 18:00.

Având în vedere problemele de efectiv cu care se confruntă echipa antrenată de Adrian Budurean, dar și pozițiile în clasament, gazdele pornesc întâlnirea ca și favorite certe. Pe lângă acest aspect putem sublinia și faptul că orădenii sunt mult mai odihniți decât adversarii lor, care pe lângă drumul lung ce l-au parcurs până la Oradea, au susținut, joi seară, restanța cu Miercurea Ciuc, pe care au cedat-o la două puncte: 77-79. Practic, SCM Craiova va susține două meciuri în doar 3 zile.

Un alt aspect interesant, de urmărit, va fi evoluția lui Tyronn Mitchell, în partida programată sâmbătă seară. Având în vedere evoluțiile modeste din ultimele meciuri ale americanului, dar și declarațiile lui Cristian Achim, care a afirmat faptul că Mitchell este într-o „pantă descendentă” din punct de vedere al jocului, poziția acestuia în cadrul primului cinci este „amenințată” odată cu venirea fundașului sârb, Stojaković Boško.

În cadrul istoricului confuntărilor all-time, CSM Oradea conduce cu scorul de 6-3. Ultima partidă disputată între cele două formații, cea din tur, s-a încheiat cu victoria grupării de pe malul Crișului Repede, scor 86-71. La Craiova, Michael Schachtner a avut cea mai bună prestație din acest sezon. Americanul a fost cel mai bun om al învingătorilor, înscriind 31 de puncte (5/5 la 3 puncte !) pentru un indice de 33 de unități la capitolul eficiență. De partea cealaltă, Kenneth Simms a avut 16 puncte și 17 recuperări, contabilizând un indice de 29 de unități la eficiență.

Partida va fi arbitrată de un trio format din Laurențiu Grigoraș, Anica Alexandru și Drugău Sorin, comisar din partea FRB fiind Burcezan Radu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!