Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. CSU Atlassib Sibiu - BC Mureş Tg. Mureş

Oana Lăţa

Oana Lăţa
18.02.2011

Sala Transilvania va găzdui un alt meci important pentru echipa CSU Atlassib Sibiu având în vedere că va primi vizita ocupantei locului 5, BC Mureş Târgu Mureş. Elevii lui Deri Csaba vin la Sibiu după o perioada încărcată, cu două meciuri în deplasare în Liga Balcanică, meciul retur din sferturile Cupei României şi meciul cu BCM Piteşti.

Această partidă este importantă atât pentru elevii lui Audrius Prakuraitis, care se luptă pentru ocuparea unui loc în playoff, cât şi pentru elevii lui Deri Csaba, pe care, un eventual eşec, i-ar duce într-o luptă delicată pentru un loc în playoff.

În meciul tur BC Mureş s-a impus pe teren propriu cu scorul de 81-70. În acea întâlnire s-au evidenţiat, din tabăra oaspeţilor,  LeVar Seals cu 17 puncte, Earl Brown şi Michael Harrson cu câte 20 de puncte fiecare. De la gazde s-au remarcat Jujuan Cooley cu 23 de puncte, Aleksandar Mladenovic cu 20 de puncte şi Jason Forte cu 14 puncte. 

Sezonul trecut atât Sibiu cât şi Mures au câştigat întâlnirea disputată pe teren propriu. Partida din tur a fost câştigată de sibieni cu scorul de 78-72, iar meciul din retur s-a încheiat cu scorul de 88-79 în favoarea mureşenilor. Scorul general al ultimelor 5 sezoane este 7-6 pentru echipa sibiană. 

În clasamentul Diviziei A sibienii ocupă locul 9 cu 32 de puncte, având 11 victorii şi 10 înfrângeri, pe când mureşenii ocupă locul 5 cu 34 de puncte având până acum 14 victorii şi 6 înfrângeri, cu un meci mai puţin disputat.

Meciul va fi arbitrat de brigada formată din Laurenţiu Grigoraş, Alexandru Olaru şi Alin Roşu.

Etapa trecută, galben-albaştrii au câştigat meciul disputat împotriva celor de la Energia Rovinari cu 74-72, în timp ce mureşenii s-au impus după 2 reprize de prelungiri, cu scorul 107-104 în faţa celor de la BC Piteşti.

Meciul se va disputa, sâmbătă, 19 februarie 2011, cu începere de la ora 18.00 şi va fi transmis în direct de TVR3.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Concordia Chiajna Nicusor :

    CSU
    Forza CSU Sibiu! Vom invinge!

    cu 13 ani în urmă (18.02.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!