Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. CSU Cuadripol Braşov - BCM U Piteşti

Costin Marinescu

Costin Marinescu
25.02.2011

Sâmbătă, 26 februarie, cu începere de la ora 17:00, CSU Cuadripol Braşov primeşte vizita echipei BCM U Piteşti, într-o partidă contând pentru Etapa XXIII a Diviziei A.

Teoretic, meciul nu ar trebui să ridice problema câştigătoarei, echipa din Piteşti fiind favorită certă la victorie. Aceasta vine după o victorie importantă în faţa lui Gaz Metan Mediaş, una dintre pretendentele la titlu în acest sezon. Piteştenii au învins pe medieşeni cu 83 – 68, dar, mult mai important decât scorul a fost jocul prestat de elevii lui Tudor Costescu, care au condus în debutul partidei cu un incredibil 37 – 6.

De partea cealaltă Braşovul a înregistrat a 21-a înfrângere în acest sezon, pierzând în faţa echipei Steaua Bucureşti cu 109 – 59, un scor ce nu mai are nevoie de niciun fel de comentarii.

Partida tur dintre cele două echipe s-a încheiat cu victoria Piteştiului cu 92 – 70. De la gazde au strălucit în acel joc Darko Vujacic cu 30 de puncte şi 9 recuperări şi Donte Gennie cu 26 de punte şi 8 pase decisive. Cel mai bun jucător al Braşovului a fost Zeliko Bubanja, pivotul de 37 de ani trecându-şi în cont 26 de puncte şi 12 recuperări.

Înaintea acestei etape BCM U Piteşti ocupă locul 7 în clasament cu 12 victorii şi 10 înfrângeri în timp ce CSU Cuadripol Braşov se află pe ultimul loc cu 1 victorie şi 21 de înfrângeri.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă formată din Stoica Ciprian, Dima Gabriel şi Potra Vlad.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!