Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. Gaz Metan Mediaş – CSU Atlassib Sibiu

Andrada Comănici

Andrada Comănici
25.02.2011

Gaz Metan Medias - CSU SibiuSâmbătă, 26 februarie, cu începere de la ora 17:00, Gaz Metan Mediaş se pregăteşte pentru a primi în sala sporturilor din Mediaş vizita echipei CSU Atlassib Sibiu pentru disputarea partidei al cărei rezultat va conta pentru etapa cu numarul 23 din sezonul regulat al Diviziei A, la masculin. Partida va fi arbitrată de trio-ul alcătuit din Marius Ciulin, Laszlo Bukureşti şi Bedir Sefer. Meciul direct din turul campionatului jucat în sala Transilvania din Sibiu s-a încheiat cu victoria categorică a echipei de pe Cibin la scorul de 93-80.

Gaz Metan Mediaş se prezintă la această confruntare după ce în etapa trecută au reuşit în deplasare performanţa negativă de a fi conduşi pe parcursul meciului cu un incredibil 37-6 de către formaţia BCM U Piteşti, partidă încheiată previzibil cu victoria gazdelor la scorul de 83-68. Actualmente, elevii lui Bruno Soce se situează pe locul patru în clasamentul FRB, cu un total de 37 de puncte acumulate de-a lungul a 16 meciuri câştigate şi 5 pierdute, gaziştii având şi un meci mai puţin disputat, cel din etapa a 20-a cu Politehnica Iaşi.

De cealaltă parte, şi CSU Sibiu vine după un insucces reuşit pe teren propriu în compania celor de la BC Mureş, partidă încheiată cu scorul de 68-83. În prezent, formaţia de pe Cibin se află pe locul 9 în clasament, reunind 33 de puncte în urma a 11 meciuri câştigate şi tot atâtea pierdute. Un dezavantaj pentru echipa sibiană îl constituie faptul că la începutul săptămânii curente aceştia s-au despărţit de antrenorul Audrius Prakuraitis, fapt care poate avea repercursiuni asupra jocului formaţiei oaspete.

 

Rezultatele ultimelor cinci întâlniri directe dintre cele două formaţii în campionat:

Sezonul 2008-2009

Gaz Metan Mediaş 86-84 CSU Atlassib Sibiu

CSU Atlassib Sibiu 97-73 Gaz Metan Mediaş

Sezonul 2009-2010

Gaz Metan Mediaş 91-59 CSU Atlassib Sibiu

CSU Atlassib Sibiu 70-72 Gaz Metan Mediaş

Sezonul 2010-2011

CSU Atlassib Sibiu 93-80 Gaz Metan Mediaş

 

 

Performeri:

Gaz Metan Mediaş   CSU Atlassib Sibiu

16.4

(Titus Nicoară)

puncte/meci

15.8

(LeVar Seals)

10.7

(Titus Nicoară)

recuperări/meci

4.7

(Mike Harrison)

5.5

(Jarrett Howell)

pase decisive/meci

2.8

(LeVar Seals)

21.2

(Titus Nicoară)

eficienţă

15.6

(Mike Harrison)


Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!