Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. U Mobitelco - Energia Rovinari

Costin Marinescu

Costin Marinescu
18.02.2011

Sâmbătă, 19 februarie, U Mobitelco va întâlni pe teren propriu pe Energia Rovinari într-un meci revanşă după înfrângerea suferită în partida tur. În acel meci Clujul a condus timp de trei sferturi dar a clacat în ultima perioadă, Andrei Căpuşan cu un coş de două puncte şi Porter Troupe de la linia de libere stabilind scorul final, 78 – 76, în ultimele secunde de joc. 

Cele două echipe abordează partida din acestă etapă din două posturi diferite. Clujenii ocupă momentan locul 2 în clasament, cu 37 de puncte, şi vin după o victorie cu 80 – 73 la Oradea, contra unei dintre candidatele la un loc cât mai bun în playoff. 

Energia a pierdut etapa trecută pe teren propriu cu Sibiul, 72 – 74, şi a pierdut practic contactul cu plutonul de echipe care se luptă pentru ultimele poziţii de playoff. 

La U Mobitelco va debuta Tyler Morris, conducătorul de joc adus la echipă în urmă cu două săptămâni. Americanul va juca cu numărul 8 pe tricou şi va lua locul pe foaia de joc lui David Lawrence.

Forma de moment dar şi istoria recentă a întâlnirilor directe dintre cele două echipe sunt net favorabile Clujului iar întâlnirea din acest weekend ar trebui, teoretic, să nu pună mari probleme elevilor lui Marcel Ţenter. Totuşi jocul Energiei din acest retur anunţă un meci interesant, deschis oricărui rezultat.

Partida va fi arbitrată de o brigadă formată din Alin Faur, Alexandru Anica şi Sefer Bedir.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!