Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

B. Popescu: "Ploieştenii spun că Timişoara e cea mai slabă din primele patru. O să le arătăm noi cum stă treaba"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
29.03.2012

BC Timişoara şi CSU Asesoft Ploieşti se pregătesc pentru un duel de foc. Sâmbătă, cele două formaţii vor fi faţă în faţă în Banat, iar miza confruntării e una foarte mare: primul loc în clasament!

Până acum, cele două formaţii s-au mai întâlnit de 3 ori în acest sezon, o dată în campionat şi de două ori în sferturile Cupei României. Timişorenii au reuşit să câştige 2 din cele trei întâlniri, un lucru unic în ultimii ani. Alb-violeţii sunt convinşi însă că meciul de sâmbătă va fi total diferit, dar se şi aşteatpă în acelaşi timp la o sete de revanşă a elevilor lui Arnautovic, care vor să răzbune eliminarea din Cupă.

Pentru ei contează foarte mult. Pentru noi în sensul că e o revanşă faţă de meciul din retur din Cupă. Ei s-au considerat defavorizaţi că au jucat mai bine ca noi şi că ne-au bătut, dar nu s-au calificat mai departe pentru că noi i-am învins la mai multe puncte. Au o idee proastă despre asta, dar o să vină aici şi o să le arătăm cum stă treaba. Să nu le treacă prin cap că sunt mai buni ca noi. Am înţeles că au zis că din primele patru clasate de acum, ei ar vrea să joace cu Timişoara că e cea mai slabă. O declaraţie foartă urâtă, dar o să vină aici şi o să vadă dacă chiar îşi doresc să joace cu Timişoara sau nu.

Popescu spune că Timişoara e obligată să învingă, altfel şansele ca alb-violeţii să încheie sezonul regulat pe prima poziţie scad foarte mult.

Sincer nu cred că mai sunt şanse la locul întâi dacă pierdem. Asesoftul are un meci uşor în ultima etapă, iar noi avem la Mureş, unde va fi un alt meci ca o finală. Dar dacă pierdem trebuie neapărat să batem la Mureş ca să ne asigurăm locul doi. Obiectivul nostru e să ajungem în finală.

Extrema timişorenilor le cere fanilor să vină şi să susţină echipa la fel ca până acum.

Vine Ploieştiul şi e o rivalitate între noi. Sunt sigur că lumea va veni ca la fiecare meci şi ne va încuraja ca şi până acum. Sper că fanii vor crea o atmosferă care să pună presiune pe ei.

Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00 şi va fi transmisă de Digisport.

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSU Asesoft Ploiești urzeala :

    ?
    asa haiter sa fie chelie asta ? Tot cu faze de genul asta a intrat in conflict si cu galeria echipei timisorene si acum dupa ce s-a rugat de ei s-a ierte..se roaga sa vina sa ii sustina.. Asa om ?

    cu 12 ani în urmă (29.03.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Pukuchan :

    !
    Nu stiu ce vrea sa insemne haiter,insa probabil este un cuvant care iti place tie foarte mult...Ca lider al galeriei Ploiestene,mobilizeaza-ti oamenii si fa 'show' la Timisoara.Probabil o sa fiti din nou 5 persoane in frunte cu tanti Marioara( nu am retinut exact numele doamnei)

    cu 12 ani în urmă (29.03.2012) Raspunde
  • draneg :

    pukuchan si popica
    5 plus tanti maria....adicà de 6 ori mai multi sustinatori decat a avut timisoara in ultimele 6 deplasari.....noroc ca exista super galeria lui poli tim ...si mai vin ei pe la meciuri din cand in cand cà altfel.... si,nea popica..folosesti cuvinte cam dure despre Asesoft....dar vedem dupa meci daca isi au vreo acoperire....apropo: la anul mai esti la timisoara sau la alta echipa ca te cam muti cu cortul an de an..cred ca esti un vesnic calator,nu ai stare prea mult intr-un loc:)

    cu 12 ani în urmă (29.03.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Pukuchan :

    draneg
    Cu cati jucatori a ramas Asesoft-ul din sezonul trecut?Ceea ce vezi tu ca pe o tragedie se numesc transferuri care exista la orice echipa tocmai pentru a ajunge la performante cat mai inalte.Draneg,analizeaza putin inceputurile Asesoft-ului de anul acesta si apoi analizeaza din nou performantele actuale,performate datorate 'astora' care 'se muta cu cortul'...

    cu 12 ani în urmă (29.03.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe alexx :

    mars la praz!
    olteanu de popescu tot oltean!sterge pe jos cu tine tica si burlacu bai prazarule!cate trofee ai tu in cariera pacaliciule?
    si apropo:galeria Asesoftului este cea mai numeroasa dintre galerii in deplasari!

    cu 12 ani în urmă (30.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!