Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Badnjarevic: "Am fost puţin mai buni la toate capitolele azi"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
07.11.2012

foto: Sebastian Tătaru

Antrenorul Predrag Badnjarevic a debut şi el cu victorie într-un meci de FIBA EuroChallenge, la fel ca BC Timişoara. Tehnicianul sârb a fost mulţumit per ansamblu de evoluţia elevilor săi în succes 75-65 cu Kormend. Totuşi, antrenorul Leilor din Banat a avut şi unele lucruri de reproşat elevilor săi şi crede în continuare că Timişoara nu se află printre favoritele grupei F.

Cel mai important lucru e că am învins azi. Nu sunt total mulţumit de jocul nostru. Dar e primul nostru joc în această competiţie şi am fost puţin stresaţi. Am avut câteva ocazii să învingem la o diferenţă mai mare, dar nu am făcut-o. Am avut un joc solid, dar o seară foarte slabă la aruncări. Am avut mici oscilaţii, dar important e că am câştigat. Mai e loc de îmbunătăţiri şi sper să se întâmple asta în meciurile viitoare. Azi am avut probleme la început şi în sfertul patru. E greu să menţii acelaşi ritm ridicat timp de 40 de minute. Per ansamblu cred că am fost puţin mai buni la toate azi. În continuare consider că Oldenburg şi Szolnok sunt cele mai puternice echipe din grupa noastră. 

Următorul joc al Timişoarei va fi marţea viitoare, în deplasarea din Germania, cu Oldenburg.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Nankatsu :

    Poza articol
    Pana nu aveti acordul proprietarului va rog sa stergeti poza. Cosmin Dan

    cu 11 ani în urmă (07.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!