Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Badnjarevic: "Ciucul nu e atât de slabă precum arată clasamentul"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
24.11.2012

foto: fortaviola.ro

BC Timişoara joacă azi pe terenul lui BC Miercurea-Ciuc, un joc care aparent pare uşor pentru Leii din Banat. Totuşi, conform site-ului oficial al clubului, antrenorul Predrag Badnjarevic le cere elevilor săi să trateze partida cu maximă seriozitate şi spune că gazdele de azi nu sunt de neglijat.

Întâlnirea trebuie abordată cu maximum de seriozitate. Ciucul nu este nici pe departe o echipă atât de slabă pe cât ar putea să indice clasamentul. Gazdele au jucători străini de valoare şi pot pune probleme reale. Respectăm adversarul şi vom trata partida la modul profesionist. Echipa este un pic obosită, dar sperăm ca asta să nu fie o piedică.

Partida va avea loc azi, de la ora 17:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!