Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Badnjarevic: "În general, sunt foarte mulţumit de ce am realizat la Timişoara"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
29.11.2012

Predrag Badnjarevic s-a despărţit astăzi de BC Timişoara. Cele două părţi au ajuns la un acord comun de încetare a contractului. Tehnicianul sârb a fost considerat principalul vinovat pentru eşecul de la Kormend.

La despărţirea de clubul alb-violet, Badnjarevic spune că e mulţumit de perioada în care i-a condus pe Leii din Banat.

În general, sunt foarte satisfăcut de ceea ce am realizat la Timişoara, de modul cum au lucrat jucătorii. Am făcut tot ce ne-a stat în putinţă pentru a creşte nivelul baschetului şi pentru a crea un renume clubului. Aşa cum le-am spus şi băieţilor, le doresc să aibă rezultate cât mai bune şi să lupte pentru obiectivele din acest sezon.

Echipa va fi condusă de secundul Srdjan Jovanovic în deplasarea de la Craiova, din acest weekend. Între timp, clubul caută un alt antrenor principal.

foto: fortaviola.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    bilant
    deduc ca timisoara are ambitii mari. se pare ca presiunea din partea conducerii clubului e mare. vor sa arda niste etape. la ce echipa si jucatori a folosit si a fortat din nevoia de a obtine rezultate, bilantul este pozitiv. schimband antrenori din 4 in 4 luni timisoara s-ar putea sa calce pe urmele sibiului...

    cu 11 ani în urmă (30.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!