Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Badnjarevic: "Le-am spus jucătorilor de 2 ori pe zi timp de 7 zile să nu se relaxeze"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
11.04.2012

                  

Foarte supărat! Aşa a fost Predrag Badnjarevic la finalul meciului cu CSM Bucureşti, 84-97, primul al seriei din sferturile de finală. Antrenorul sârb şi-a certat elevii, despre care spune că nu şi-au respectat adversarul. Badnjarevic a declarat că apărarea a fost hilară şi că nu a mers nimic nici în atac.

Nu a mers nimic azi. Mă întreb, de ce? Am vorbit mult despre tot, ştiam că trebuie să începem agresiv şi să îi blocăm. Am fost conduşi 7-8-10 puncte, a trebuit să alergăm să recuperăm. Am fost lenţi. În afară de finalul sfertului doi şi puţin după pauză, totul a fost foarte rău. Am crezut că au înţeles ceva din trecut, dar s-a întâmplat din nou. Am vorbit cu ei în vestiar şi sper că mâine vom arăta că am învăţat ceva. Poate s-au crezut învingători, nu ştiu exact. Am vorbit cu ei de 2 ori pe zi timp de 7 zile să nu se relaxeze. S-au gândit că i-am învins de două ori, au pierdut clar cu Asesoft, vin fără Căruţaşu... În orice caz, CSM-ul are mulţi jucători buni, e o echipă periculoasă şi au arătat asta. Apărarea noastră a fost hilară. Nici măcar rea, haioasă. Am primit 97 de puncte acasă e haios. Nu am făcut nimic în apărare, nu a mers nici atacul şi atunci e greu să câştigi. 

Întrebat dacă are timp să remedieze probleme până a doua zi, Badnjarevic a declarat că echipa sa nu a uitat să joace şi că va încerca să facă asta joi.

Nu aceasta e echipa mea. Noi ştim să jucăm bine şi ştim ceea ce putem face bine. Nu am uitat asta, dar acum e momentul să o arătăm joi.

Următorul meci e programat pe 12 aprilie, de la ora 18:00, tot la Timişoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!