Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Badnjarevic: "Ne-am gândit prea mult la arbitraj. Vreau o altă atitudine şi să ne arătăm valoarea"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
22.05.2012

foto: fortaviola.ro

BC Timişoara se pregăteşte pentru meciurile 3 şi 4 ale finalei cu CSU Ploieşti. Cu cuţitul la os şi cu 0-2 la general, alb-violeţii nu vor încă să iasă din joc. Timişorenii îşi doresc să joace la "adevărata valoare" şi să demonstreze că jocurile de acasă cu Asesoft nu sunt cele mai concludente evoluţii ale echipei. Antrenorul Predrag Badnjarevic a recunoscut faptul că în jocurile de la Timişoara jucătorii au stat prea mult cu gândul la arbitraj şi nu s-au concentrat pe propriul joc. Acum, sârbul vrea o altă atitudine.

Pentru mine cel mai important e cum vom juca, ce atitudine vom avea. Dacă vom vorbi despre arbitraj, vom discuta deciziile sau ne vom concentra pe jocul nostru. În primele două jocuri nu ne-am concentrat deloc şi sper să fie o lecţie bună. Vreau să ne arătăm adevărata valoare. Da, suntem obosiţi, da jucăm împotriva Asesoftului, da sunt puternici, dar trebuie să jucăm mult, mult mai bine. Ne-am gândit prea mult la arbitraj. Nu suntem mulţumiţi de prestaţia lor, dar nu de asta am pierdut. Noi şi jocul nostru a contat. Nu putem schimba arbitrii, dar putem să ne schimbăm noi. Trebuie să arătăm că vrem să câştigăm, ceea ce nu am făcut în primele două meciuri.

Badnjarevic nu exclude unele schimbări în lot, mai ales că majoritatea titularilor sunt foarte obosiţi. Soluţiile sale ar putea fi Spralja şi Markovic, cei doi jucători care nu au mai intrat pe teren de săptămâni bune.

Da, mă gândesc la unele schimbări, dar nu sunt încă sigur de asta. Vom vedea.

Jocurile de la Brazi vor avea loc miercuri, de la ora 20:00 şi joi, de la ora 18:00 şi vor fi transmise de Digisport.

3 comentarii la aceasta stire:
  • be fayr :

    Bravo
    Bravo domnule antrenor! asta e atitudine. asa trebuie sa procedati si asta e gandirea, daca se intimpla asta aveti o mare sansa.

    cu 11 ani în urmă (22.05.2012) Raspunde
  • man_08 :

    :)
    Sincer, ma "sperie" declaratia si atitudinea lui Badnjarevic (daca o fi si ceea ce gandeste e si mai "periculos"). Asta inseamna ca Timisoara va incepe sa joace baschet (ceea ce nu au facut in primele doua meciuri ale finalei). Nu a facut declaratii cu privire la arbitri, nu a facut declaratii cu privire la forte oculte care sa ii impiedice sa castige etc. Ciudat, doar suntem in Romania ! (sau poate si-a dat omu' seama ca nici macar fanii Timisoarei nu il mai cred ca principala problema la BCM Timisoara sunt arbitrii, ci baschetul practicat). Asta inseamna ca pentru asehoti, vor fi 2 meciuri de 10 ori mai grele decat cele de la Timisoara, dat fiind ca, macar din declaratii, jucatorii si antrenorul Timisoarei acum sunt preocupati de baschet (sportul pentru care sunt platiti ) si nu de arbitri. Imi place gandirea asta.

    cu 11 ani în urmă (23.05.2012) Raspunde
  • man_08 :

    erata
    Principala problema la BCM Timisoara NU sunt arbitrii...scuze....

    cu 11 ani în urmă (23.05.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!