Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Badnjarevic: "Ne cerem scuze fanilor. La Oradea ne vom arăta adevărata faţă"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
25.10.2012

foto: Sebastian Tătaru

După două înfrângeri la rând, BC Timişoara caută să se redreseze în partida cu CSM Oradea. Leii din Banat vor avea în faţă însă una din formaţiile neînvinse din acest sezon. Bănăţenii spun însă că au învăţat lecţia din meciul de acasă cu U Mobitelco şi vor juca cu totul altceva vineri seara.

Ne cerem scuze pentru efortul scăzut depus în meciul precedent. Când am discutat cu băieţii, cu toţii au înţeles care a fost motivul pentru care am pierdut. Sper că ne-am învăţat lecţia şi vom arăta o altă faţă în meciul cu Oradea.

Partida dintre CSM Oradea şi BC Timişoara va avea loc vineri seara, de la ora 20:00 şi va fi transmis în direct de Digisport.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    MOTIVATIE
    Sunt de acord ca doriti sa castigati,SA intrerupeti seria neagra a jocurilor pierdute, sunteti o echipa buna,va doresc sa o si faceti DAR nu cu CSM ORADEA,

    cu 11 ani în urmă (25.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!