Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Badnjarevic: "Nu îmi explic ce s-a întâmplat azi, nu am luptat deloc..."

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
22.10.2012

foto: fortaviola.ro

BC Timişoara a pierdut clar, pe teren propriu, în faţa lui U Mobitelco, 79-89. Antrenorul gazdelor a declarat la final că pur şi simplu nu înţelege atitudinea delăsătoare a jucătorilor săi în faţa fostei campioane. Predrag Badnjarevic s-a arătat nemulţumit de tot ceea ce a prestat echipa sa... dacă a prestat ceva.

E o întrebare bună şi pentru mine. E foarte ciudat. Cu atitudinea asta, mai ales în apărare... Anul trecut aveam probleme cu echipele mici, dar am spus înainte de joc că Clujul e foarte puternică. E foarte greu să câştigi cu astfel de echipe. Aproape tot meciul nu am găsit unul-doi jucători care să lupte aşa cum trebuie, să atace în defensivă şi acesta e motivul principal pentru care am pierdut. Am avut doar 9 recuperări în prima repriză. E ciudat... Înseamnă că nu am luptat. În partea a doua a fost la fel. Am avut un ritm prost, iar psihologic nu a fost deloc bine. Am fost la 5-6-7 puncte în spate, ceea ce a înrăutăţit situaţia. Toate din cauza noastră. Nu găsesc motive... Am vorbit cu jucătorii, dar nu am meritat azi să câştigăm. Felicitări Clujului, au fost mult mai buni. Au luptat mai mult, au fost mai disciplinaţi. La urma urmei, dacă cineva îţi dă acasă 90 de puncte înseamnă că nu eşti serios. 

Chiar dacă Niksa Bavcevic a declarat că Timişoara nu l-a surprins cu nimic, Badnjarevic spune că gazdele s-au auto-eliminat din joc.

Ne-am surprins pe noi înşine prin atitudine. A fost greu să schimbă ceva. Am schimbat doar unele lucruri mărunte. Azi nu baschetul a fost problema. Azi ne-am surprins singuri. Am jucat complet altfel decât ne-am pregătit. Tot meciul am fost în urmărirea lor şi am devenit nervoşi. Trebuie să ne gândim de ce am ajuns în acea situaţie. 

Timişoara suferă o primă înfrângere în faţa Clujului, după patru victorii la rând.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!