Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Badnjarevic: "Nu ştiu dacă băieţii au fost speriaţi. Diferenţa s-a făcut la recuperări"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
14.11.2012

foto: fibaeurope.com

BC Timişoara a pierdut marţi seara, 67-84 la Oldenburg cu EWE Baskets. Leii din Banat nu au reuşit să reziste decât câteva minute în debutul jocului, apoi au fost permanant conduşi pe tabelă.

Antrenorul Predrag Badnjarevic a declarat pentru pagina oficială de facebook a clubului că meciul s-a pierdut la recuperări, dar şi că echipa sa a avut parte de un adversar dificil.

Am avut o slabă calitate a jocului în defensivă, astfel că adversarilor le-au fost uşor să marcheze în destule momente. Trebuie să vedem unde am greşit şi să remediem situaţia. Marea problemă a fost cea a recuperărilor (n.r. 44-20), aşa că rezultatul pare logic. Este o experienţă nouă pentru noi să jucăm cu echipe de nivel european foarte înalt şi asta ne va spune cu exactitate unde ne aflăm. Oldenburg are o rotaţie foarte lungă, cu jucătorii de pe bancă la aproape acelaşi nivel cu primii cinci. N-aş putea spune dacă băieţii mei au fost speriaţi de calitatea adversarului, dar de acum ne vom gândi la meciul cu Sibiul şi apoi vom vedea dacă ne putem bate cu Szolnok, echipă care a pierdut aici tot la 17 puncte.

BC Timişoara are acum 1-1 în grupa F şi va juca etapa viitoare, acasă, cu Szolnok din Ungaria.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!