Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Badnjarevic: "Nu vom trata meciul cu Poli Iaşi ca pe unul de antrenament"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
11.11.2011

Antrenorul alb-violeţilor are şansa de a-şi folosi minute bune tinerii din lot

BC Timişoara primeşte mâine vizita lanternei roşii, Poli Iaşi, în etapa a VIII-a a Diviziei A de baschet masculin. Timişorenii nu pot avea probleme în faţa unei echipe de juniori şi mai mult ca sigur vor trimite şi ei în teren tinerii din lot. Antrenorul Predrag Badnjarevic spune că meciul cu Iaşiul nu este unul de antrenament pentru elevii săi, cărora le cere să fie serioşi. 

Trebuie să fim serioşi, să jucăm ceea ce trebuie să jucăm, aşa încât să putem pregăti săptămâna viitoare, una foarte difcilă. Voi odihni câţiva jucători, dar nu tratăm întâlnirea ca pe una uşoară, de antrenament, ci vrem să fie un meci folositor. (bctimisoara.ro)

Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00.

1 comentariu la aceasta stire:
  • dudanu :

    Ora corectata
    Meciul e de la ora 16:00, nu de la ora 18:00.

    cu 12 ani în urmă (11.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!