Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Badnjarevic: "Sper să fim noi cei care întrerup şirul victoriilor lui Asesoft"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
29.03.2012

Derby-ul penultimei etape va avea loc sâmbătă în Banat. BC Timişoara şi CSU Asesoft Ploieşti se vor duela pentru a stabili prima clasată în Divizia A. Bănăţenii se aşteaptă la un meci diferit de seria din sferturile Cupei României. Atunci, fiecare din cele două formaţii a câştigat la scor pe teren propriu, dar timişorenii s-au calificat mai departe pentru că au marcat mai multe puncte la general. 

Cu siguranţă va fi altceva decât a fost în Cupă. Sunt o echipă foarte puternică, cea mai în formă la această oră şi va trebui să dăm totul pentru a-i învinge. Au 11 victorii la rând şi trebuie să piardă şi ei cândva. Sper să fim noi cei care îi oprim.

Badnjarevic a vorbit şi despre principalele guri de foc al ploieştenilor şi a nominalizat aproape toată echipa de start.

Burlacu e într-o formă foarte bună. Dar nu numai el. La fel sunt şi Cepulis, Vlahovic şi Hargrove. La fel şi Tica, care e nou în echipă. Dar asta nu însemnă că nu pot pierde. Ambele echipe sunt obosite, poate noi puţin mai mult. Asesoftul foloseşte mai mulţi jucători în rotaţie decât noi. Va fi un meci greu, dar sper eu că nu doar pentru noi, ci şi pentru ei.

Jocul va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!