Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Badnjarevic: "Szolnok va da o mare importanţă jocului de la Timişoara"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
19.11.2012

Badnjarevic le cere elevilor săi se se apere cel puţin la fel ca în meciul cu Sibiul

BC Timişoara va evolua marţi seara în faţa propriilor suporteri în compania lui Szolnoki Olaj din Ungaria. Cum ambele formaţii au 1-1 în grupa F a FIBA EuroChallenge, victoria în acest joc este foarte importantă. Echipa care se impune ia prima şansă la ocuparea locului secund în grupă şi la accederea în faza următoare.

Antrenorul Predrag Badnjarevic a analizat pentru site-ul oficial al clubului adversarul de mâine.

Fiecare nouă partidă este o nouă poveste, nu prea există asemănări între ele. Este un meci dificil și foarte important pentru ambele combatante. Vom încerca să ne apărăm cel puțin la fel de bine ca în întâlnirea cu Sibiul, pentru că altfel nu putem emite pretenții. Szolnokul nu pare că este în cea mai bună formă, dar să știți că este doar o senzație. Vor veni aici cu o cursă charter, direct de la Zagreb și nu trebuie să uităm că au evoluat în Final Four-ul precedentei ediții a FIBA EuroChallenge. În acest sezon, ei joacă atât în EuroChallenge, cât și în Liga Adriatică, unde nu stau foarte bine. Tocmai de aceea vor da o importanță mare confruntării de la Timișoara, ceea ce înseamnă că ne așteptăm la un meci foarte greu.

Partida va avea loc marţi, de la ora 20:00, în sala C. Jude şi va fi transmisă de TVR 2.

foto: Sebastian Tătaru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!