Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bahcesehir Koleji s-a înțeles cu Tarik Black

Bahcesehir Koleji s-a înțeles cu Tarik Black

Bahcesehir Koleji a anunțat în cursul zilei de duminică, 27 februarie, transferul americanului Tarik Black, jucător cu câteva sezoane petrecute în NBA.

Pivotul vine din liga de dezvoltare de peste Ocean, unde a jucat la Grand Rapids Gold, formație afiliată cu Denver Nuggets. În G-League, Tarik Black a prins 15 meciuri în acest sezon, cu medii de 11.5 puncte, 7.7 recuperări, 2.1 pase decisive și 1.3 capace în aproape 25 de minute petrecute în medie pe parchet.

Black, înalt de 2.05 metri și în vârstă de 30 de ani, are în spate apariții la Houston Rockets, Los Angeles Lakers (ambele NBA) respectiv în Euroligă pentru Maccabi Tel Aviv și Zenit St. Petersburg.

Jucătorul o să evolueze, foarte probabil, împotriva celor de la CSM CSU Oradea în FIBA Europe Cup, unde Bahcesehir o să întâlnească vicecampioana României pe 8 și 16 martie în sferturile competiției. Primul meci se va disputa la Istanbul.

Bahcesehir Koleji are 11-1 bilanț în acest sezon european, iar în prima ligă turcă stă pe locul 7 cu 12 victorii și 9 eșecuri.

*foto: eurohoops.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!