Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bandjarevic: ”Nu am început meciul foarte concentrați!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.11.2012

Foto: Zsolt Halmágyi

Predrag Bandjarevic a fost mulțumit, per ansamblu, de prestația elevilor săi, însă nu i-a plăcut cum au abordat debutul de partidă, la capătul primului sfert bănățenii conducând doar cu 24 - 20.

Nu am început meciul foarte concentrați, deși le-am cerut băieților să arate seriozitate. Cu începere din sferul al doilea, am fost mult mai motivați și ne-am distanțat până la pauza mare. În repriza a doua, am menținut avantajul și am folosit toți jucătorii de pe bancă. Este important ca și ei să aibă șansa lor de  a ajuta echipa, a spus antrenorul conform site-ului oficial al echipei.

Timișoara are un bilanț de 7 victorii și 2 înfrângeri în actualul sezon și se află pe locul 2 în clasament. Etapa următoare va întâlni pe CSM U Craiova.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!