Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Barîş Aktaş: "Nu cred că există jucător să nu îşi dorească să joace la o echipă precum "U" "

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.05.2012

Timp de câteva zile Barîş Aktaş, fostul jucător al lui Dinamo Bucureşti, s-a aflat la Cluj-Napoca acolo unde a efectuat probe de joc în perspectiva unei posibile colaborări cu gruparea "U" Mobitelco Cluj-Napoca. Sportivul în vârstă de 21 de ani a fost curtat timp de aproximativ două săptămâni de către clubul clujean, iar la solicitarea lui Marcel Ţenter, Aktaş a sosit în probe.

Mai citiţi şi:

Marcel Ţenter: "Urmează să vedem dacă ajungem la un numitor comun cu Barîş Aktaş"

Surse confirmate. "U" Mobitelco a pus ochii pe Barîş Aktaş

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru româno-turcul spune că orice jucător îşi doreşte să evolueze la o echipă de talia lui "U", însă în momentul de faţă nimic nu e cert.

Am primit un telefon de la domnul Marcel Ţenter şi astfel am ajuns la Cluj-Napoca. Dânsul m-a chemat să particip la câteva şedinţe de pregătire alături de "U", timp de câteva zile. Sunt interesat să joc la Cluj. Nu cred că există vreun jucător român să nu îşi dorească să joace la o echipă precum "U" Cluj. Încă nimic nu e sigur. Trebuie să discut şi cu familia.

Întrebat dacă îl va deranja faptul că va trebui să muncească mult pentru a primi minute, tânărul sportiv spune că acest aspect depinde de el.

Acest aspect depinde mai mult de mine. Într-adevăr, sezonul acesta va fi mai greu pentru jucătorii români, dar nu contează ce spunem noi pentru că regula nu o să se schimbe în niciun caz. Tot ce putem face este să ne antrenăm cât de tare posibil şi să aşteptăm să jucăm. Oricum nu îmi fac griji pentru că dacă demonstrez că am valoare să joc sunt sigur că o să primesc şi şansa să intru pe teren. Vorbesc despre orice echipă din România.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!