Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Barîş Aktaş: "Pentru mine sfârşitul anului 2011 a fost excelent"

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
25.12.2011

Cum turul din această ediţie de campionat s-a încheiat, redacţia totalbaschet.ro a stat de vorbă cu tânărul Barîş Aktaş de la CS Dinamo care ne-a declarat că prima jumătate din acest sezon a fost una mai puţin bună pentru echipa sa, însă este optimist în ceea ce priveşte returul. În momentul de faţă alb-roşii se clasează pe locul 13 având 4 victorii şi 11 înfrângeri.

Cum ţi s-a părut acest tur de campionat?

Prima jumătate din acest sezon nu a decurs aşa cum ne-am aşteptat. Ţelul nostru a fost de a ne clasa în primele opt echipe în clasament, dar din păcate nu am reuşit acest lucru. Însă pentru mine cred că am avut un început de campionat bun şi am avut ocazia să joc în majoritatea partidelor. După un sezon cu multe accidentări la Timişoara, a trebuit să trec peste accidentarea suferită şi să încep să joc mai mult.

Ce planuri ai pentru retur?

Sperăm ca în a doua jumătate a sezonului să fim într-o poziţie mai bună în clasament, aşadar scopul nostru este să ne clasăm “cât mai sus” putem. Avem şi 2 meciuri din cadrul Cupei României împotriva Piteştiului şi vrem să le câştigăm şi să ne calificăm în Final Four. Muncim din greu şi sperăm să ne descurcăm mai bine în retur.

Cum ţi s-a părut anul 2011?

Pentru mine a fost un an cu bune şi rele. Sezonul precedent a fost unul foarte dificil pentru mine, am fost accidentat şi recuperarea a durat 7 luni. Însă sfârşitul lui 2011 a fost excelent, am avut ocazia să joc destul de mult şi încerc să progresez zi de zi. Sper ca anul 2012 să fie unul şi mai bun atât pentru mine, cât şi pentru echipă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!