Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Barry Stewart ratează primul „derby al Ardealului” din acest sezon

Barry Stewart ratează primul „derby al Ardealului” din acest sezon

CSU Sibiu a suferit o înfrângere dură în runda a doua din faza grupelor FIBA Europe Cup, scor 74-82, în compania formației elvețiene Fribourg Olympic.

Sibienii au avut de dus o luptă dură pentru a recupera deficitul din primul sfert și au fost extrem de aproape de a prelua conducerea. În cele din urmă, aceștia au pierdut al doilea meci consecutiv în competiția continentală și, pe lângă înfrângere, au suferit și mai multe accidentări.

Astfel, Randal Falker a avut buza spartă și a avut nevoie de patru copci pentru a remedia situația. El va juca însă contra celor de la U-BT Cluj. Mai dură pare a fi accidentarea suferită la genunchi de Barry Stewart. Shooter-ul Sibiului a făcut o investigație cu raze X în această seară și, din informațiile obținute de baschet.ro, va rata duelul contra lui U-BT. Tot pe lista indisponibililor se află la Sibiu și Aurelian Gavriloaia.

De partea cealaltă, cei de la U-BT Cluj are în continuare aceleași probleme de lot cu care s-au confruntat din startul sezonului. Este vorba de Nandor Kuti și de la Brandyn Curry.

Partida dintre U-BT Cluj și CSU Sibiu are loc vineri, 1 noiembrie, de la ora 18:30 și va fi transmisă pe Digi Sport 3.

*foto: Dragoș Dumitru/ facebook BC CSU Sibiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Oradea 2 bulcul 1 :

    Atata
    Atata ar mai trebui, sa se accidenteze serios Stewart, si titlul de cel mai trist inceput de sezon merge la Sibiu.

    cu 4 ani în urmă (01.11.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!