Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Baschet în fotoliu rulant - ASP Oradea participă la 'RIGA CUP' editia a III-a

Adrian Micinic

Adrian Micinic
04.04.2012

După o încercare nereușită, în februarie 2012, de a ajunge în Suedia la Malmo Open, ASP Oradea a răspuns afirmativ la invitația primită din partea organizatorilor celei de a III-a ediții a Turneului Internațional de la Riga. Evenimentul se va derula în perioada 13-15 aprilie 2012.

Este o premieră pentru baschetul în fotoliu rulant din România participarea echipei ASP Oradea la acest turneu. De asemenea va fi pentru prima oară când o echipă românească dă piept cu școala de baschet ex-sovietică, cu echipe puternice din Rusia, Letonia, Litunia, Belarus.

"Pentru noi este o mare bucurie că am fost invitați și o mare onoare că vom participa și vom juca în această prestigioasă competiție de baschet de la Riga" a spus Cristina Cozma, președintele ASP Oradea.

La startul competitiei vor fi prezente echipele: RIGA (Letonia), NGO 'RSCD' MINSK (Belarus), DRAUGYSTE VILNIUS (Lituania), ASP ORADEA (România) și NEVSKIY ALIANS ST.PETERSBURG (Rusia).

Lotul ASP Oradea va face deplasarea la 'RIGA CUP', Letonia: MIRCEA ONITA, CONSTANTIN BRACON, PAUL CRISTIAN CARTIS, GRZEGORZ KOZLIK, MARCIN SZYCA, KRZYSZTOF ZIELINSKI

Antrenor-jucător: WOJCIECH SZELEST
Conducatorul delegației: VIOREL CARȚIȘ

Cu ocazia acestui turneu ASP Oradea va folosi noul echipament Ancada, cunoscutul brand românesc de echipament sportiv.

Participarea este posibilă cu sprijinul: FAN Courier.

Mulțumiri: Master Adventure, Serviciul Judetean Salvamont-Salvaspeo Bihor, Adeplast.

În galeria alăturată găsiți un afiș de prezentare a competiției și orașului gazdă, respectiv programul meciurilor turneului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!