Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Baschet.ro vă prezintă pe 1 aprilie duelul integral dintre CSU Asesoft Ploiești și Valencia, din EuroCup 2015 - Last 32

Baschet.ro vă prezintă pe 1 aprilie duelul integral dintre CSU Asesoft Ploiești și Valencia, din EuroCup 2015 - Last 32

Baschet.ro dorește să vă readucă aproape sportul favorit în această perioadă în care toate activitățile  sunt blocate din cauza pandemiei de coronavirus. Vă invităm la o partidă de colecție din istoria recentă a României într-o sesiune live pe pagina noastră de facebook, miercuri (01.04) începând cu ora 19:00.

În 2015 CSU Asesoft Ploiești juca un meci important pe teren propriu în faza „Last 32” a EuroCup cu Valencia Basket. Partida a avut o miză ridicată în cursa pentru playoff. A ieșit însă un joc spectaculos, în care s-au marcat foarte multe puncte și s-au atins câteva recorduri.

Comentariul partidei va fi asigurat de către Bogdan Isailă și Ionuț Georgescu, care au trăit live partida desfășurată în Sala Olimpia din Ploiești. Dvs. puteți participa activ în cadrul acestei sesiuni live, cu întrebări pentru cei doi.

Pagina noastră de facebook o puteți accesa AICI.

foto: sportpictures.eu

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Meciul 1
    Recomand sf4 din meciul 1, semifinala din 2017 dintre u bt si csm oradea. Acel frumos 29-6:)
    E disponibil pe YT

    cu 4 ani în urmă (02.04.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!