Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Baschetbaliștii de la Tsmoki Minsk, blocați trei ore pe aeroportul din Cluj

Baschetbaliștii de la Tsmoki Minsk, blocați trei ore pe aeroportul din Cluj

Miercuri, 29 ianuarie, BTarena găzduiește duelul dintre U-Banca Transilvania și Tsmoki Minsk, formațiile aflate pe primele două locuri în grupa J a FIBA Europe Cup. Confruntarea este foarte importantă pentru clujeni care, cu o victorie la peste două puncte, ar putea trece pe prima poziție.

Misiunea ardelenilor este foarte dificilă pentru că Tsmoki Minsk este o formație puternică, aflată în creștere de formă. În plus, bielorușii au avantajul moral datorat succesului din tur când au învins-o pe U-BT la o diferență de două puncte.

În același timp, jucătorii și staff-ul lui Tsmoki s-au confruntat cu o situație dificilă în călătoria lor spre Cluj-Napoca. Ajunși în aeroport cu un zbor de la Varșovia, baschetbaliștii nu au fost lăsați să părăsească avionul din cauza unei persoane suspecte de infecție cu coronavirus.

Conform news.ro, toți pasagerii au fost nevoiți să aștepte trei ore până ce medicii au sosit și au verificat cazul însoțitoarei de bord. Oficialii lui Tsmoki au contactat conducerea lui U-BT, rugându-i să îi ajute să treacă mai repede prin proceduri.

Am fost contactaţi din avion de către managerul echipei din Minsk. Ne-a spus că avionul este reţinut după aterizare, pentru proceduri medicale privind unul dintre pasageri. Ne-au rugat să îi ajutăm să treacă cât mai repede prin proceduri, pentru că de la ora 19.00 au antrenamentul oficial”, a declarat Mircea Cristescu pentru news.ro.

Reamintim că disputa dintre U-BT Cluj-Napoca și Tsmoki Minsk are loc miercuri, 29 ianuarie, de la ora 19:00, în direct pe canalul de Youtube al FIBA.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!