Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BAT: CSM București trebuie să îi plătească o sumă importantă lui Iuri Fraseniuc

Eduard Popa

Eduard Popa
10.08.2019

BAT: CSM București trebuie să îi plătească o sumă importantă lui Iuri Fraseniuc

iuri fraseniuc bani csm bucuresti

Tribunal de arbitraj baschetbalistic (Basketball Arbitral Tribunal -BAT) a luat o decizie importantă în cazul baschetbalistului Iuri Fraseniuc vs CSM București.

Astfel, potrivit deciziei BAT, cei de la CSM București sunt obligați să îl plătească lui Iuri Fraseniuc o sumă de 52.650 de euro, la care se adaugă o dobândă de 5% și cheltuielile de judecată în valoare de 7.000 de euro. Clubul bucureștean a fost reprezentat în acest caz chiar de președintele clubului, fosta campioană olimpica Gabriela Szabo, o apropiată a primarului Capitalei, Gabriela Firea. Vezi detalii aici

Reamintim că CSM București a decis anul trecut, chiar înainte de startul sezonului, să rupă protocolul de colaborare cu CSA Steaua, motiv pentru care proiectul CSM Steaua Eximbank a încetat să funcționeze.

Cum Iuri Fraseniuc, Dragan Zekovic, Marius Runkauskas, Vlad Negoițescu și antrenorul Jukka Toijala nu au acceptat rezilierea unilaterală a înțelegerilor, clubul a ajuns chiar să își dea în judecată foștii angajați. Cei cinci aveau contracte valabile și pe sezonul 2018/2019 și au trebuit să își regăsească echipe. Negoițescu a semnat cu CSA Steaua, Zekovic cu CSM CSU Oradea, Runkauskas în Lituania iar Fraseniuc a ajuns în cele din urmă la SCM U Craiova.

Cât despre CSM București, clubul primăriei nu a mai fost primit în competiția de baschet la începutul sezonului trecut, pentru că s-a înscris mult prea târziu. Astfel, „Tigrii” ar urma să joace în stagiunea viitoare a Ligii 1 de Baschet Masculin. Din informațiile totalbaschet, antrenorul clubului bucureștean este Hristu Șapera, fost antrenor la CSM Steaua Eximbank.

*foto: colaj gsp.ro/ Cătălin Soare

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova sebi12 :

    Vine acum tanaseb
    Si spune ca ce tot dramatizeaza ca oricum avea medii mici 🤣🤣

    cu 4 ani în urmă (10.08.2019) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    Tanaseb
    Acum nu o sa mai dramatizeze,Fraseniuk este noul lor idol !

    cu 4 ani în urmă (10.08.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!