Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu a câștigat prin forfait partida cu Olimpic Baia Mare

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
21.02.2017

Partida dintre BC CSU Sibiu și Olimpic Baia Mare, din ultima etapă a primei faze a sezonului regulat, nu se va mai disputa, după ce băimărenii au anunțat că se retrag din campionat. Astfel, CSU Sibiu câștigă prin forfait (20-0) meciul cu formația din Baia Mare. 

„Departamentul de Competiții și Comisia Centrală de Competiții, Legitimări și Transferuri din cadrul Federației Române de Baschet va omologa rezultatul meciului drept forfait (20-0)”, anunță clubul sibian pe site-ul oficial. 

CSU Sibiu încheie prima parte a campionatului cu 14 victorii și 6 înfrângeri. Sibienii revin pe parchet la finele săptămânii viitoare, pentru a disputa prima partidă din faza a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin cu ocupanta locului 4 din campionat. Meciul se va disputa în Sala Transilvania din Sibiu, însă deocamdată nu se știe data sau ora disputării. 

Maramureșenii au acumulat o singură victorie în LNBM iar miercuri, 15 februarie, și-au anunțat retragerea din campionat. 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Felicitari!
    Felicitari!

    cu 7 ani în urmă (22.02.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Multumim
      Multumim.

      cu 7 ani în urmă (22.02.2017)
    Raspunde
  • viking33 :

    baia mare
    Baia Mare avea parca o victorie cu cineva (Dinamo?). Ce se intampla cu acel rezultat? Va ramane sau se vor sterge toate rezultatele echipei Baia Mare. Posibil sa afecteze pozitia pentru playoff. Stie careva ce zice regulamentul?

    cu 7 ani în urmă (22.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!