Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu a încheiat cu victorie turneul Wind Basket

BC CSU Sibiu a încheiat cu victorie turneul Wind Basket

BC CSU Sibiu a încheiat cantonamentul din Letonia cu o victorie în fața lui BK Liepaja. Partida a făcut parte din turneul internațional Wind Basket și s-a terminat cu scorul de  92-64 (23-16, 23-14, 17-23, 29-11) pentru sibieni.

Meciul a fost unul fără istoric, victoria fiind una concludentă pentru echipa antrenată de Dan Fleșeriu. Tehnicianul sibian nu i-a folosit în acest joc pe Isaiah Philmore și David Stan, ambii acuzând entorse.

Rolland Torok a fost cel mai bun marcator de la BC CSU Sibiu cu 23 de puncte. Barry Stewart a înscris 14 puncte, Lucas Tohătan 13 iar Joardan Chatman 11. Randal Falker a fost aproape de un double-double, 10 puncte și 8 recuperări, în timp ce Aurelian Gavriloaia a înscris la rândul său 10 puncte. Statistica completă poate fi consultată în galeria foto.

BC CSU Sibiu va reveni mâine, 9 septembrie, în România.

foto: BC CSU Sibiu/facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!