Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu, amical de lux cu Baskonia

BC CSU Sibiu, amical de lux cu Baskonia

BC CSU Sibiu va juca un amical cu Baskonia, una dintre formațiile de top ale Spaniei și o prezența constantă în Euroligă. 

Amicalul de lux va avea loc pe data de 14 septembrie în Buesa Arena (arenă de peste 15.000 de locuri) și va fi chiar meciul pentru trofeul Araba-Álava Trophy, adică meciul de prezentare al formației spaniole pentru stagiunea 2021/2022. 

Ne bucurăm să avem alături de noi o echipă cu o asemenea tradiție cum este BC CSU Sibiu și sperăm să se bucure de atmosfera din arenă și de fanii noștri. Trofeul acesta a fost mereu special pentru noi, iar anul acesta va fi și mai important, având în vedere că va marca revenirea fanilor noștri în tribune. Sper ca aceștia să se bucure și să aibă parte de un meci extraordinar! - a declarat Félix Fernández, managerul sportiv al Baskoniei.

Este de la sine înțeles că o echipă precum Baskonia are în lot jucători de top, precum: Simone Fontecchio, Landry Nnoko, Vanja Marinkovic sau Rokas Giedraitis.

După partida cu Baskonia, BC CSU Sibiu va rămâne pe teritoriul Spaniei pentru un tur de pregătire care va include alte patru partide amicale împotriva unor adversari ce urmează să fie anunțați ulterior.

*foto: euroleague.net

4 comentarii la aceasta stire:
  • Popescu Marcu-George :

    Foarte bine
    Voluntari joaca cu Galatasaray , iar Sibiu cu Baskonia in timp ce Clujul joaca cu echipe din ABA Liga , care este cea mai puternica liga din sud estul Europei

    cu 2 ani în urmă (26.08.2021)
    • andrewjordan2630:

      Da
      Și CSM ORADEA va juca cu Steaua Roșie Belgrad

      cu 2 ani în urmă (26.08.2021)
    • Popescu Marcu-George:

      Foarte bine . Ma bucur pentru echipele astea
      Se observa ca de la an la an , sper sa fie asa cum vrem toti sa creasca nivelul Ligii Nationale de Baschet Masculin

      cu 2 ani în urmă (26.08.2021)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    o infrangere
    cu care sper sa ne putem lauda. Pachetul de amicale ce urmeaza, chiar daca nu e cunoscut, va fi challenging si in mod normal ar fi si folositor(mai ales daca am fi angrenati in alte competitii), dar la ce lot avem, ma tem sa nu ne dea moralul peste cap.

    cu 2 ani în urmă (26.08.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!