Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu bifează a doua victorie consecutivă în LNBM

BC CSU Sibiu bifează a doua victorie consecutivă în LNBM

BC CSU Sibiu a obinut al doilea success la rând în Liga Națională de Baschet Masculin. În al doilea joc al turneului pe care îl organizează, trupa de pe Cibin a trecut CSM Focșanicu un categoric 102-72.

Echipele de start:

Sibiu: Rotaru, Jackson, Addison, Torok și Cooper
Focșani: Petrișor, Taylor, Antonescu, Simeunovic și Falker

BC CSU Sibiu a marcat primele 5 puncte ale partidei. Pentru Focșani Taylor a spart gheața de la libere după aproape trei minute trecute din meci. Jocul a decurs în favoarea gazdelor, care s-au dus la 15-4 până la jumătatea sfertului inaugural. Primul coș din acțiune al echipei din Focșani a venit după 7 minute trecute din meci, prin Randal Falker după o recuperare ofensivă. Cu doar două coșuri din acțiune, CSM Focșani era condusă de BC CSU Sibiu scorul de 25-11, după primul act. Antonescu a marcat două triple la rând pentru echipa vizitatoare la reluarea jocului. Jocul s-a transformat într-un concurs de 3 puncte și scorul ajungea rapid la 38-25 pentru sibieni. Trupa lui Dan Fleșeriu a rămas în controlul partidei și a menținut un avantaj consistent pe tabelă. Finalul de repriză a fost din nou incendiar. Sampson a marcat o triplă pentru Focșani iar KJ Jackson a răspuns cu același procedeu în ultima secundă, astfel că după 20 de minute de joc scorul ajungea la 54-38 pentru BC CSU Sibiu.

Marquis Addison a deschis secvența a doua meciului cu un coș de la distanță. Jackson a fructificat un contraatac și diferența creștea la peste 20 de lungimi. Torok a mai marcat o dată de la distanță și scorul ajungea la 62-38. Nimic notabil nu s-a mai întâmplat până la finalul sfertului trei, care se încheia cu scorul de 81-51. Ultimele 10 minute de joc au fost liniștete iar ultima perioadă de joc s-a încheiat la egalitate. Diferența de pe tabelă a rămas la fel ca în urma sfertului trei, pentru scorul final de 102-72.

Marquis Addison a fost omul meciului cu 23 de puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive. Lucas Tohătan a venit de pe bancă cu 15 puncte, 7 pase decisive și 2 recuperări. KJ Jackson a terminat cu 16 puncte, 9 recuperări și 3 pase decisive iar Isaiah Philmore cu 14 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive.

Robert Sampson a fost cel mai bun jucător de la Focșani cu 22 de puncte, 10 recuperări și 3 pase decisive. Milos Krivokapic a totalizat 14 puncte și 2 pase decisive.

foto: BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!