Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu câștigă amicalul cu Levski Sofia

BC CSU Sibiu câștigă amicalul cu Levski Sofia

BC CSU Sibiu a câștigat al doilea meci de verificare desfășurat în Bulgaria. Trupa antrenată de Dan Fleșeriu a trecut de Levski Sofia cu scorul de 96-88.

Primul act al partidei a fost unul echilibrat și încheiat la egalitate, 19-19. A urmat un sfert în care sibienii au preluat controlul și după un run de 32-19 aveau un avantaj important la pauză, 51-38. După reluare meciului, jocul a fost în continuat sub semnul echilibrului. Levski a redus din deficit după 28-25 în sfertul trei dar BC CSU Sibiu și-a consolidat victoria după un 20-20 în ultima secvență de joc.

Isaiah Philmore a fost cel mai bun jucător al meciului cu 29 de puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă. Marquis Addison a contribuit cu 25 de puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive. Christian Lutete a avut la râdnul său o partidă bună, încheiată cu 18 puncte și 5 recuperi. Pe lista marcatorilor au mai fost J. Johnson – 9 puncte, Lucas Tohătan – 9 puncte și Chris Cooper – 6 puncte. Rolland Torok, Aurelian Gavriloaia, Anton Rotaru și KJ Jackson au mai evoluat în această partidă, fără să puncteze.

Pentru BC CSU Sibiu urmează un nou meci amical la Sofia, în compania lui SCM U Craiova.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!