Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu câștigă clar în fața lui SCM Timișoara și se califică în Final Eight-ul Cupei României

BC CSU Sibiu câștigă clar în fața lui SCM Timișoara și se califică în Final Eight-ul Cupei României

BC CSU Sibiu a obținut o victorie concludentă în meciul cu SCM Timișoara, care îi propulsează pe elevii lui Dan Fleșeriu în Final 8-ul Cupei României, în timp ce bănățenii așteaptă un loc de lucky loser. În partida jucată astăzi, 13 noiembrie în SalaTransilvania, gruparea de pe Cibin s-au impus cu scorul de 85-68.

Timișoara a avut un prim sfert mai bun în Sala Transilvania și s-a dus rapid la 5-0. Bănățenii au rămas la timonă și Mirel Dragoste ducea scorul la 12-5. La intrarea în ultimul minut s-a consemnat un avantaj de 9 puncte după reușita lui Sherwood Brown. Johnson și Jackson au marcat ultimele două coșuri ale sfertului inaugural și BC CSU Sibiu era condusă cu scorul de 22-17. Scorul a rămas strâns apoi. SCM Timișoara a rămas în față până după jumătatea actului secund. Lutete cu două coșuri de la distanță și-a dus echipa în față, 36-33. În ultimele trei minute ale primei reprize s-a marcat puțin, câte un coș din acțiune de fiecare parte iar la jumătatea confruntării scorul era 39-35 pentru sibieni.

BC CSU Sibiu a început sfertul trei cu un parțial de 7-0. Tânărul Kelemen a oprit run-ul cu un coș de la distanță. Addison a răspuns rapid cu același procedeu. Elevii lui Dan Fleșeriu și-au continuat prestația bună și au dus scorul la 58-38, până la jumătatea actului. Jocul a decurs într-o singură direcție și scorul ajungea la 65-41 după 30 de minute de joc. Ultimul sfert a fost unul fără istoric, care a consemnat victoria lui BC CSU Sibiu în fața lui SCM Timișoara cu scorul de 85-68.

Isaiah Philmore și KJ Jackson au fost cei mai buni marcatori pentru gazde, cu câte 15 puncte fiecare. Jayce Johnson a înregistrat un double-double cu 13 puncte și 14 recuperări. Christian Lutete a înscris 11 puncte iar Marquis Addison 11.

Milos Komatina fost cel mai bun timișoarean cu 12 puncte și 4 pase decisive. Gajic, Dragoste și Lazăr au înscris fiecare câte 10 puncte.

foto: BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!