Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu câștigă pe teren propriu cu SCM U Craiova

BC CSU Sibiu câștigă pe teren propriu cu SCM U Craiova

BC CSU Sibiu a câștigat meciul din etapa a 8-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin de pe teren propriu cu SCM U Craiova. Gazdele au controlat jocul începând cu actul secund și nu au avut mari emoții până la final, când s-au impus cu scorul de 72-60.

Troupe și Diculescu au marcat primele două coșuri ale meciului din Sala Transilvania. Jordan Chatman a spart gheața pentru gazde cu un coș de la distanță. Au urmat încă trei triple la rând, două pentru olteni, semnate de Byrd și Pratt și încă pentru Chatman iar scorul ajungea la 10-6 în favoarea oaspeților. Sibienii au trecut apoi pentru prima dată în avantaj și aveau să rămână în față până la finalul actului inaugural când conducea cu 18-16. Actul secund a fost unul foarte modest pentru echipa lui Aco Todorov, care a comis multe turnovers și a irosit cu lejeritate multe atacuri. Nici gazdele nu s-au simțit extraordinar dar au reușit să se distanțeze puțin pe tabelă. Cooper a făcut legea sub panou și imediat după jumătatea sfertului și-a dus echipa la 8 puncte în față 31-23. Finalul de sfert a fost unul sărac în puncte și fiecare formație a mai adăugat câte 3 puncte, pentru a se intra la cabine cu scorul de 34-26.

Dragoș Diculescu a fost primul marcator a reprizei secunde. Sibienii au răspuns cu un parțial de 8-0, care le oferea pentru prima dată un avantaj format din două cifre. Craiovenii au răspuns bine iar Stoyanov, Laser și Pratt marcau 6 puncte la rând. A venit un nou parțial pentru gazde, care își refăceau diferența și înaintea actului decisiv conduceau cu scorul de 55-45. BC CSU Sibiu a început perfect și ultima secvență de joc, 5-0. Laser a marcat o triplă și Craiova mai spera la revenire, dar Chatman a mai lovit o dată de la distanță. Oaspeții nu au cedat dat după fiecare reușită importantă în ofensivă a venit un răspuns pe măsură de la sibieni. Astfel, BC CSU Sibiu și-a asigurat o nouă victorie pe teren propriu în Liga Națională de Baschet Masculin, scor 72-60.

Jordan Chatman a fost cel mai bun jucător al meciului cu 18 puncte și 2 recuperări. Isaiah Philmore a contribuit cu 17 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive iar  Lucas Tohătan cu 13 puncte și 4 pase decisive.

Monyea Pratt a fost principalul remarcat de la olteni cu 14 puncte, 9 recuperări și 4 pase decisive. Tyler Laser a adăugat 13 puncte, Omari Gudul 11 puncte iar Porter Troupe 10.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Formalitate
    Pentru sibieni,care au castigat lejer fara sa practice un baschet consistent.Dealtminteri este primul meci pe care il vizionez si la care pana si comentatorul subliniaza prestatia jalnica si haotica a unei echipe...Spun de vreo cateva etape bune ca Laser nu mai e nici macar umbra celui ce juca la Sibiu,uitati-va ce statistici cutremuratoare are,deci nu mai putem vorbi despre o eclipsa de forma,ci de un jucator care pur si simplu a apus.Asta bonus la faptul ca e cel mai bine platit din echipa si nu are nici back-up pe post!Cat despre bulgar,ma bucur ca a vazut o tara intreaga ca e pamant de flori,ca sa nu auzim apoi vorbe cum ca are cineva ceva cu el...Tot de vreo cateva etape si Porter observ ca e vesnic nemultumit si suparat si face greseli cu nemiluita,asa ca rezultatele nu mai sunt o surpriza.Sa vedem daca facem mutari in vacanta de iarna,ca atlfel tare mi-e ca nu prindem primele 6!

    cu 4 ani în urmă (05.12.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!