Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu învinge Dinamo, într-un meci cu multe puncte

BC CSU Sibiu învinge Dinamo, într-un meci cu multe puncte

Dinamo a ratat șansa de a-și asigura prezența în playoff. Gruparea din Ștefan cel Mare a fost învinsă astăzi, 11 mai, de BC CSU Sibiu cu scorul de 100-91, într-un meci desfășurat în Sala Transilvania. Sibienii au controlat partida și au avut emoții doar în startul actului decisiv.

BC CSU Sibiu a început mai bine partida și după 3 minute de joc conducea cu scorul de 9-5. Dinamo nu a avut răspuns pe parcursul primului sfert iar gazdele meciului au marcat de două ori mai multe puncte în primele 8 minute, 24-12. Dinamoviștii nu au reușit să reducă deficitul la unul dintr-o singură cifră până la finalul primului sfert, când se consemna scorul de 31-21. La reluarea jocului, nimic nu a funcționat pentru dinamoviști iar adversarii reușeau un run de 8-0. Meciul a curs într-o singură direcție și diferența a crescut la 20 de lungimi. Până la pauză, echipa lui Hristu Șapera a mai redus din handicap 55-42, dar mai avea mult de muncă pentru a-și  asigura locul de playoff.

Sibienii au controlat și startul sfertului și au dus din nou diferența la 20 de puncte. Dinamo a nu a cedat și a recuperat 9 puncte, moment în care Dan Fleșeriu solicita timp de odihnă. Finalul de sfert a aparținut tot bucureștenilor, care mai aveau de recuperat doar 5 puncte, scor 73-68. Startul actului decisiv a fost unul alert, iar în primele 2 minute parțialul era de 6-5 pentru sibieni. BC CSU Sibiu s-a dus din nou la 10 lungimi. Dinamo nu a mai avut forța să revină și partida s-a încheiat cu scorul de 100-91.

Xavier Rathan-Mayes a fost omul meciului cu un triple-double, 19 puncte, 12 pase decisive și 10 recuperări. Rolland Torok a venit de pe bancă cu 16 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Marquis Addison a contribuit cu 15 puncte.

Armin Cane a totalizat 21 de puncte pentru Dinamo, în timp ce Armwood, Masters și Cebasek au adăugat fiecare câte 17 puncte.

Dinamo joacă mâine cu BCM U Pitești și este obligată să câștige ultimul meci din sezonul regulat pentru a prinde playoff-ul.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu /z/z/z :

    .
    Meci controlat de la un capat la altul. Ma asteptam ca Dinamo sa aiba un retur de campionat foarte bun si sa termine in primele 6. Nu cred ca ar fi fost in situatia actuala cu Constantinides pe banca, dupa parerea mea a fost o greseala demiterea lui.

    cu 2 ani în urmă (12.05.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!