Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu nu înregistrează cazuri noi de Covid-19

BC CSU Sibiu nu înregistrează cazuri noi de Covid-19

BC CSU Sibiu a fost una dintre numeroasele echipe care au înregistrat cazuri de Covid-19 în lot înaintea startului de sezon 2020/2021. La momentul respectiv, „galben-albaștrii” anunțau că în echipa se află două persoane infectat cu noul coronavirus.

Gruparea de pe Cibin a efectuat ieri, 19 septembrie, o nouă testare a persoanelor care nu au contactat virusul și toate rezultele au fost din nou negative.

 

👉Sportul trece printr-o perioadă dificilă, dar depinde de fiecare dintre noi să ne apărăm de acest virus care ne-a dat...

Posted by BC CSU Sibiu on Monday, October 19, 2020

Vă remintim faptul că BC CSU Sibiu a organizat Memorialul Elemer Tordai în perioada 7-8 octombrie. În urma acelui turneu la toate echipele s-au înregistrat cazuri pozitive la Covid-19. CSO Voluntari, U BT Cluj-Napoca și Dinamo Știința București au fost celelalte echipe participante la turneu. CSO Voluntari a acuzat la finalul turneului, prin mai multe comunicate de presă, că toată acestă situație a fost creată de gazde, care le-au permis clujenilor să se prezinte cu teste mai vechi de 48 ore.

*foto: facebook CSU Sibiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    ...
    Pandelistii tot acuza pe sibieni, ca le-au permis clujenilor sa vina cu teste facute in 1 oct . In fapt, in prima zi, Clujul joaca cu Voluntariul iar in ziua a doua, cu Sibiul . Este stiut, ca pe zi ce trece, infectarea este tot mai mare, asa ca admitand, ca Clujul a venit la turneu gata infectata, ar fi fost normal ca Sibiul sa fi avut mai multe cazuri covid decat Voluntariul, sau cel putin cam tot atatea . Cum n-a fost asa ( dimpotriva, doar doua cazuri la sibieni ! ), cum pot explica pandelistii aceasta situatie ?

    cu 3 ani în urmă (20.10.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!