Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu nu-și permite un nou pas greșit, de această dată contra lui CSM VSKC Miercurea Ciuc

BC CSU Sibiu nu-și permite un nou pas greșit, de această dată contra lui CSM VSKC Miercurea Ciuc

Etapa cu numărul 12 din Liga Națională de Baschet Masculin programează în Sala Transilvania din Sibiu partida dintre BC CSU Sibiu și CSM VSKC Miercurea Ciuc. Meciul va demara sâmbătă, 18 decembrie, de la ora 18:00 și va putea fi urmărit pe canalul de youtube FRB TV.

BC CSU Sibiu se află în continuare în impas. După demisia lui Dan Fleșeriu, gruparea de Cibin a cedat partida de pe terenul lui Rapid București cu scorul de 94-86. Debutul lui Miguel Angel Hoyo în postura de principal a pus capăt unei serii de 2 victorii ale galben-albaștrilor, care ocupa abia poziția a 13-a în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin cu bilanț de 3 victorii și 8 înfrângeri.

CSM VSKC Miercurea Ciuc se află într-o situația și mai delicată în clasament. Harghitenii au o singură victorie la activ și 10 înfrângeri. Victoria ciucanilor a venit în urmă cu 4 etape, când au reușit să treacă pe teren propriu de Dinamo București cu scorul de 84-74.

Comparația statistică între cele două echipe este ne favorabilă sibienilor. Totuși aceștia se află la un singur capitol în vârful clasamentului, la pase decisive unde ocupă poziția a 4-a cu o medie de 18.9 assist-uri pe meci.

Echipa gazdă abordează acest joc cu un nou străin în lot. Javion Blake poate debuta pentru BC CSU Sibiu. Fundașul american a fost transferat de curând de sibieni, după ce în stagiunea precedentă a jucat în Mexic și Cehia.

De-a lungul anilor, CSM VSKC Miercurea Ciuc nu a reușit să câștige în fața lui BC CSU Sibiu în 12 întâlniri din 2010 și până în prezent. Cele două formații s-au mai întâlnit în presezon. La Memorialul Elemer Tordai, BC CSU Sibiu s-a impus cu scorul de 83-65.

Partida de sâmbătă din Sala Transilvania va fi arbitrată de o brigadă de arbitrii formată din Alin Faur, Bogdan Podar și Vlad Potra. Ioan Constantin va fi comisarul acestei înfruntări.

Așadar, BC CSU Sibiu pleacă cu prima șansă în confruntarea cu CSM VSKC Miercurea Ciuc, dar sibienii au arătat în acest sezon că sunt capabili de surprize neplăcute pentru fanii lor.

foto: BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!