Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu se deplasează pe terenul lui Dinamo Știința București în etapa a 3-a din Grupa Roșie

BC CSU Sibiu se deplasează pe terenul lui Dinamo Știința București în etapa a 3-a din Grupa Roșie

Dinamo Știința București și BC CSU Sibiu se întâlnesc în etapa cu numărul trei din Grupa Roșie a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida este programată miercuri, 5 februarie, cu începere de la ora 17:00. Singurul joc al zilei din Grupa Roșie va putea fi urmărit în direct la Digi Sport.

La acest joc a fost desemnată o brigadă de arbitrii formată din Alexandru Olaru, Alin Faur și Sorin Drugău. Comisar din partea FRB va fi Viorel Constantinescu.

BC CSU Sibiu a început perfect parcursul în Grupa Roșie și a bifat două victorii în primele două etape. „Galben-albaștrii” au învins pe CSA Steaua București iar în ultimul joc a trecut pe terenul marii rivale de la U BT Cluj-Napoca, scor 98-90. În urma acestor rezultate, vicecampioana României a ajuns la două victorii în urma rivalei și se poate gândi la lupta pentru poziția secundă la finalul sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin.

Dinamo a avut un start în oglindă și a pierdut în primele două runde cu U BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea. Trupa din Capitală le-a pus mari probleme primelor două clasate iar acest lucru este unul încurajotor pentru Tudor Costescu.

În actuala stagiune, BC CSU Sibiu a câștigat ambele jocuri cu Dinamo din prima fază a grupelor. Echipa de pe Cibin a câștigat cu 89-88 pe teren propriu, după ce a avut nevoie de o repriză suplimentară iar în București s-a impus cu scorul de 82-75.

BC CSU Sibiu nu s-a bazat pe Barry Stewart la derby-ul cu U BT Cluj-Napoca. Americanul a fost învoit din pricina unor probleme personale și cel mai probabil va absenta și în meciul de la București.

Trupa lui Dan Fleșeriu pleacă cu prima șansă în această partidă, mai ales că pare să-și fi găsit forma și a ajuns la patru victorii la rând în Liga Națională de Baschet Masculin. Dinamo are nevoie să facă puțin mai mult decât în meciurile precedente pentru a obține primul succes în Grupa Roșie.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!