Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu se impune în finala Cupei Timișoara

BC CSU Sibiu se impune în finala Cupei Timișoara

În ultimele două zile (20-21 septembrie), Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timișoara a găzduit un turneul amical ce a avut următoarele participante: SCM Timișoara, BC CSU Sibiu, CSA Steaua București și CSM Focșani 2007.

În semifinale, gazda competiției a învins-o pe CSM Focșani 2007 cu scorul de 86-64, în timp ce BC CSU Sibiu a trecut de echipa antrenată de Cătălin Burlacu (87-74). Prin urmare, finala Cupei Timișoara s-a dat între SCM Timișoara și BC CSU Sibiu.

Oaspeții au început mai bine meciul și au reușit un run de 19-4, însă elevii lui Dragan Petricevic au revenit și primul sfert s-a încheiat cu scorul de 19-12. Galben-albaștrii au continuat să evolueze foarte bine, arătând o excelentă precizie de la distanță, și s-au dus la o diferență de 17 puncte: 45-28.

În partea secundă a partidei, gazdele au arătat o mai mare concentrare și au redus tot mai mult din avantajul adversarilor. Disputa a devenit din ce în ce mai intensă și spiritele s-au încins, dar situația nu a ieșit de sub control. În cele din urmă, BC CSU Sibiu a reușit să se mențină la conducere și s-a impus la șapte puncte: 76-69.

Cei mai buni marcatori ai lui BC CSU Sibiu au fost: Isaiah Philmore (16 puncte), Jordan Chatman (13 puncte), Rolland Torok (12 puncte), Barry Stewart (11 puncte) și Lucas Tohătan (10 puncte). De partea cealaltă, s-au remarcat: Troy Franklin Jr. (15 puncte), Sherwood Brown (14 puncte), Adam Mirkovic (13 puncte) și Amaury Gorgemans (11 puncte).

În finala mică, CSA Steaua București a învins-o categoric pe CSM Focșani 2007 (86-65), după o partidă excelentă făcută de Ronny Harrell (17 puncte) și Radu Vîrnă (15 puncte).

În urma acestui rezultat, clasamentul final al Cupei Timișoara este următorul:

1. BC CSU Sibiu

2. SCM Timișoara

3. CSA Steaua București

4. CSM Focșani 2007

*foto: Andreea Vlase/baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!