Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu și SCM U Craiova se confruntă în ultimul meci al etapei

BC CSU Sibiu și SCM U Craiova se confruntă în ultimul meci al etapei

Etapa a treia a Ligii Naționale se încheie cu duelul dintre BC CSU Sibiu și SCM U Craiova. Se anunță un meci interesant în Sala Transilvania, între o formație rănită și o grupare ce a demonstrat mult potențial în debutul campionatului.

CSU Sibiu nu a reușit nicio victorie în actualul sezon, pierzând atât confruntarea cu BC Athletic Constanța, cât și pe cea cu CSA Steaua București. Așadar, galben-albaștrii au rămas doar cu cele două partide câștigate cu CSM Ploiești în prima fază a Cupei României.

În schimb, SCM Craiova are un succes în Liga Națională, obținut în prima etapă, pe terenul lui CSM Târgu Jiu. În runda a doua, alb-albaștrii nu au jucat fiindcă disputa cu U-BT Cluj-Napoca a fost amânată din pricina faptului că alb-negrii au evoluat în Basketball Champions League.

În cele trei meciuri disputate în stagiunea 2021-2022, elevii lui Michalis Kakiouzis au practicat un joc foarte spectaculos, bazat foarte mult pe contraatacuri și acțiuni sub panou. Cei cinci americani ai Craiovei sunt extrem de atletici, în timp ce Nondas Papantoniou începe să se obișnuiască în campionatul românesc.

De partea cealaltă, măcinați de accidentări (Evan Fitzner nu va evolua nici astăzi), sibienii nu s-au ridicat la nivelul avut în ultimii ani. Justas Tamulis a avut unele prestații bune, însă nu a arătat constanță, iar Monyea Pratt nu pare să joace precum o făcea mai demult.

Din punct de vedere al românilor, Aurelian Gavriloaia își înfruntă fosta echipă. Baschetbalistul în vârstă de 20 de ani a avut prestații bune până acum, dar și Sibiu are autohtoni valoroși precum Lucas Tohătan, Mirel Dragoste sau Rareș Uță.

Meciul din Sala Transilvania va fi arbitrat de o brigadă de arbitri alcătuită din Bogdan Podar, Laszlo Bukuresti și Dragoș Barbu, iar comisar din partea Federației Române de Baschet este Bedir Sefer.

Confruntarea de astăzi (11.10) începe la ora 18:30 și este transmisă în direct de Digisport și Look Sport.

*foto: Răzvan Spechea/BC CSU Sibiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    mda
    Un nou episod din seria "Lacrimi si durere", deseara, numai in Sala Transilvania...

    cu 2 ani în urmă (11.10.2021) Raspunde
  • Popescu Marcu-George :

    Mult succes
    BC CSU Sibiu si SCM Craiova

    cu 2 ani în urmă (11.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!