Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu, victorie categorică în fața lui CSM Galați

BC CSU Sibiu, victorie categorică în fața lui CSM Galați

BC CSU Sibiu a obținut o victorie clară la primul meci din 2021. Trupa antrenată de Dan Fleșeriu a trecut astăzi, 6 ianuarie, de CSM Galați cu scorul de 98-70, într-un meci desfășurat în Sala Transilvania din Sibiu. Pentru „galben-albaștrii” a debutat Kevin Hardy, cel care a revenit de curând sub comanda lui Dan Fleșeriu.

Echipele de start:

Sibiu:Tohătan, Addison, Hardy, Torok și Cooper
galați: Brown, Grecu, Eads, Bruncevic și Sturanovic

Echipa antrenată de Dan Fleșeriu a început meciul cu un run de 6-0. Mai mult, diferența a devenit una formată din două cifre înaintea de jumătatea primului sfert. Acest lucru le-a permis sibienilor să intre în control total al partidei. Ecartul maxim a urcat la 19 lungimi iar după primul sfert dintre BC CSU Sibiu și  CSM Galați se consemna scorul de 35-18. Actul secund a avut un start echilibrat, în care fiecare echipă a marcat de câte două ori. Au urmat două coșuri de trei puncte la rând pentru Isaiah Philmore și scorul ajungea la 45-22. Răspunsul gălățenilor a venit de la Brown, tot cu un coș de 3 puncte. Partida s-a calmat și cele două echipe nu au mai găsit drumul spre coș timp de două minute. A urmat o secvență în care gălățenii nu au putut combate jocul în viteză a sibienilor. Scorul ajungea la 54-28 iar Florin Nini solicita timp de odihnă cu mai puțin de 3 minute rămase de joc din prima repriză. Oaspeții au recuperat 4 lungimi în finalul primelor 20 de minute de joc, dar diferența rămânea una uriașă, 22 de puncte, scor 56-34.

BC CSU Sibiu a început tare și repriza secund, cu un run de 10-4 în primele 3 minute ale sfertului trei. Diferența a crescut pentru prima dată la 30 de puncte, după care Brown și Eads au marcat două coșuri consecutive pentru Galați. Sibienii au oprit turația motoarelor  și nu au mai marcat cu lejeritate. Echipa vizitatoare a reușit să mai taie din handicapul de pe tabelă, 75-55, înaintea ultimelor 10 minute de joc. Sibienii au început și ultimul act cu un parțial bun, 7-0. Eads a marcat pentru Galați după trei minute. Meciul nu a mai avut istoric și s-a încheiat cu scorul de 98-70.

Kaelin Jackson și Isaiah Philmore au fost cei mai buni jucători ai Sibiului, fiecare cu 14 puncte marcate și 22 la eficiență. Lucas Tohătan a reușit 13 puncte 6 pase decisive și 2 recuperări iar Kevin Hardy a totalizat 12 puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive.

Josh Brown a fost principalul remarcat de la oaspeți cu 16 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Maksim Sturanovic a reușit 14 puncte și 4 recuperări oar James Eads și-a trecut în cont 11 puncte.

foto: BC CSU Sibiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu DND :

    Bine
    Eu sunt mulțumit de prestația lui Kevin (pare o schimbare redicala în abordarea jocului nostru). Acum să vedem și Kevin Luttete cum arată, dar suntem bine zic eu (cu cel mai bun apărător pe teren) entuziasmul încerc să-l rețin datorită adversarului.

    cu 3 ani în urmă (07.01.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!