Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Farul Constanţa - S-a aprobat bugetul pentru sezonul 2012-2013

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.08.2012

Într-o perioadă în care unele formaţii prim divizionare au început meciurile de verificare, BC Farul Constanţa a început să-şi contureze lotul pentru următorul sezon. La prima apariţie în Liga Naţională de Baschet masculină, după o pauză de 10 ani, constănţenii şi-au stabilit un obiectiv îndrăzneţ: o clasare la mijlocul clasamentului, adică o participare în playoff.

Lotul echipei de la malul Mării Negre s-a reunit la finele săptămânii trecute, însă noile achiziţii vor sosi abia săptămâna viitoare. Conform spuselor lui Costel Cernat, din vechiul lot au fost păstraţi doar Minea, Olteanu şi Trandafir respectiv mai mulţi tineri sportivi care vor evolua şi la U23.

Am început zilele acestea pregătirea pentru următorul sezon competiţional. În momentul de faţă vă pot spune că din vechiul lot i-am păstrat pe Minea, Olteanu şi Trandafir, iar în ceea ce priveşte noutăţile îi pot menţiona pe Angel Santana şi Bogdan Stăncuţ. De asemenea, săptămâna viitoare vom aduce trei jucători americani în probe, rămâne de văzut cum se vor comporta şi dacă vom semna contracte cu ei. Lotul va mai fi completat de jucători tineri precum Mihai Ursuleanu, care vor face parte atât din lotul U23 cât şi din cel al echipei mari. - a afirmat Costel Cernat

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!