Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Krka a anunțat legitimarea lui Muhamed Pasalic

BC Krka a anunțat legitimarea lui Muhamed Pasalic

Bc Krka, echipă angrenată în Liga Adriatică și în campionatul Sloveniei, a anunțat legitimarea lui Muhamed Pasalic. 

Fostul căpitan al campioanei României și-a încheiat recent colaborarea cu Panionis, echipă care se situează pe locul 10 în primă ligă a Greciei, cu un record de 5 victorii și 7 înfrângeri. "Muha" a jucat 11 partide în campionatul elen și a înregistrat medii statistice de 8,7 puncte, 4,8 pase decisive și 2,1 recuperări în aproape 29 de minute petrecute, în medie, pe teren.

BC Krka noua echipă a bosniacului este angrenată în Liga Adriatică și în campionatul Sloveniei. Echipa antrenată de Vladimir Anzulović se situează pe locul 8 în Liga Adriatică, cu 4 victorii și 8 înfrângeri și pe locul 4 în campionatul Sloveniei, cu un record pozitiv de 7 victorii și 4 înfrângeri. 

Pasalic va fi coechipier cu Luka Lapornik și Dalibor Djapa, jucători cunoscuți pentru cei care au urmărit în ultimii ani competiția internă.

Următoarea partidă a echipei slovene este programată pentru dată de 29 decembrie, când BC Krka va primi vizita echipei croate KK Zadar, într-un meci contând pentru etapa a XII-a din Liga Adriatică. 

*foto: facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!