Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Miercurea-Ciuc primeşte azi vizita lui BC Timişoara

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
24.11.2012

Între meciul cu Szolnok şi cel cu Kormend din FIBA EuroChallenge, baschetbaliştii de la BC Timişoara au parte de o deplasare în Ardeal. Leii din Banat joacă pe terenul lui BC Perla Harghitei Miercurea-Ciuc. Elevii lui Predrag Badnjarevic pornesc ca favoriţi.

Gazdele de la Miercurea-Ciuc nu sunt deloc într-o situaţie favorabilă în clasament. Ocupă locul 14, cu o singură victorie şi opt înfrângeri. Ciucanii au 1-3 pe teren propriu, iar prima şi singura victoria în actualul campionat a venit în urmă cu trei săptămâni, la meciul de pe teren propriu cu Dinamo, 92-82. Harghitenii au acum parte de încă un adversar de calibru şi trebuie să joace perfect pentru a pune probleme timişorenilor.

BC Timişoara a scăpat de şirul meciurilor cu adversari de top din campionatul intern. Pentru Leii din Banat a început o serie de jocuri care a început cu Dinamo, Sibiu şi continuă cu Miercurea-Ciuc sau Craiova. Alb-violeţii sunt pe locul 4 în clasament, cu 6 victorii şi 2 înfrângeri, iar în deplasare au 3-1. Elevii lui Badnjarevic au trecut de CSU Sibiu în runda precedentă, iar la începutul săptămânii au pierdut clar cu Szolnok în cupele europene. Urmează jocul de la Ciuc, iar apoi partida din deplasare cu Kormend, în EuroChallenge. Bănăţenii cer concentrare maximă pentru meciul de la Miercurea-Ciuc, pentru a nu avea parte de surprize.

Partida dintre BC Perla Harghitei Miercurea-Ciuc şi BC Timişoara va avea loc astăzi, de la ora 17:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!