Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureş are nevoie de victorie în BIBL

Andrada Comănici; Foto: Radu Roşca

Andrada Comănici; Foto: Radu Roşca
25.01.2011

BC Mureş joacă miercuri, 26 ianuarie, începând cu ora 19:00, pe teren propriu în Liga Balcanică EUROHOLD împotriva celor de la KK Feni Industries. Pentru băieţii lui Deri Csaba o victorie în această partidă ar fi vitală pentru a-şi menţine intacte şansele de a accede în următoarea fază a Ligii.

Târg-mureşenii sunt ultimii în grupa lor, obţinând până în prezent o victorie şi suferind trei înfrângeri, dar au un meci mai puţin disputat decât echipele de pe locurile 4 (Balkan Botevgard) şi 3 (BC Rilski Sportist), şi două meciuri mai puţin jucate faţă de deţinătoarele poziţiilor 2 (KK Mornar) şi 1 (KK Feni Industries). Adversari lor, ocupanţi ai fotoliului de lider, dispun de un bilanţ de cinci victorii şi doar o înfrângere.

Din lotul lui BC Mureş s-au remarcat Aleksandar Mladenovic cu o medie de 19.3 puncte şi 7.8 recuperări pe meci, Jason Forte, liderul echipei în ceea ce priveşte recuperările, 9.3, la care se adaugă 12.3 puncte şi 3.8 pase decisive pe meci, dar şi JuJuan Cooley care deţine supremaţia la capitolul pase decisive cu o medie de 7 pe meci.

De cealaltă parte, Feni Industries se laudă cu o muncă în echipă foarte bine efectuată, nu mai puţin de şapte jucători din tabăra lor deţinând o medie cuprinsă între 10.3 şi 14.7 puncte pe meci. Dintre aceştia, marcatorul principal este Jarrid Frye, în timp ce Dime Tasovski este jucătorul cu cea mai mare medie a recuperărilor, 5.3 pe meci. Capitanul echipei, Goran Samardziev este cel mai bun pasator al mecedonilor cu o medie de 5.8 pase decisive.

Aleksandar Mladenovic

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!