Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș atinge pragul de o sută puncte pentru prima dată în acest sezon

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.11.2011

BC Mureș a atins pragul de o sută puncte marcate în timpul unui meci de campionat pentru prima dată după mai bine de șapte luni. Ardelenii au depășit pe CS Otopeni cu scorul de 105-64.

Formația pregătită de către Deri Csaba a înregistrat cea de-a 6-a victorie stagională respectiv pe a 3-a consecutivă. Echipa din Târgu-Mureș și-a îmbunătățit recordul stagional de puncte marcate într-un meci. Precedentul data din urmă cu cinci zile, când a înscris 97 puncte în succesul repurtat la Craiova.

Precedenta partidă în care BC Mureș a atins suta de puncte datează din 2 aprilie anul curent, atunci când a spulberat pe CSU Cuadripol Brașov cu scorul de 109-68.

În urma acestui meci, BC Mureș are o medie de 86.6 puncte marcate în medie pe partidă în actuala ediție de campionat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!