Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș s-a reunit în cursul zilei de luni

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.08.2012

BC Mureș s-a reunit în cursul zilei de luni (06.08) în vederea demarării preparativelor pentru noul sezon competițional. La reunire, alături de antrenorii Srecko Sekulovic și Szaszgaspar Barnabas au fost prezenți toți jucătorii aflați sub contract cu echipa ardeleană în acest moment, mai puțin Tudor Jucan, aflat la lotul național.

Aceștia sunt:

- fundași - Branko Cuic, Daniel Tudosă, Baczo Balazs
- extreme - Andrija Ciric, Vaidotas Peciukas, Liviu Dumitru, Radu Paliciuc, Alin Borșa
- pivoți - Darko Balaban, Cristian Jakab

De asemenea, a fost chemat la pregătiri și Daniel Uță, de la echipa a doua a clubului.

Pe 13 august, după reaomodarea la efort și vizitele medicale, jucătorii lui BC Mureș vor pleca într-un cantonament de o săptămână la Sovata.

În cadrul anunțului oficial, site-ul bcmures.com precizează faptul că lotul va fi îmbogățit cu un conducător de joc străin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!